Категории

bamax

Закупените от Вас артикули, подготвени изпратени от собственика на www.gav-bulgaria.com ще пътуват на преференциални цени на доставка (с начислена 20% отстъпка).

BGtop

Условия за ползване

Общи условия за използване на електронния магазин
При посещаване на интернет страницата www.gav-bulgaria.com ,Вие се съгласявате с изложените по-долу ОБЩИ УСЛУВИЯ, които уреждат отношенията между Евростил 2003 ЕООД и всеки потребител или ползвател на сайта. Ако не сте съгласни с тях, моля не използвайте интернет страницата.
Евростил 2003 ЕООД си запазва правото на преразглеждане и промяна на настоящите ОБЩИ УСЛОВИЯ без предварително известие.

1. Условия касаещи съдържанието
 Посочените размери и тегло в описанието на продуктите са ориентировъчни и биха могли малко да се отклоняват от реалните. Поради възможни изменения на цветовете при заснимане на продуктите не гарантираме, че те напълно съответстват на снимките.
На интернет страницата ни може да има линкове към други сайтове, за които не отговаряме, в т.ч. за съдържанието и поверителността им.
Евростил 2003 ЕООД  запазва правото си без предизвестие да променя съдържанието на интернет страницата, включително и цените по всяко време.

2. Условия за използване на съдържанието и авторско право
Ние уважаваме авторското и сродните му права и не толерираме тяхното нарушаване.
Всички материали, поместени в интернет страницата, включително текстове, снимки, изображения, софтуер и дизайн са защитени с авторски права. Предназначени са за Ваша лична информация и за реализиране на продажба, страни, по която са  Евростил 2003 и Вие. Записването на интернет страницата и/или някои нейни части и/или материали се допуска само за лична употреба, без да се преработват, трият или заличават знаци за авторски права или други подобни белези за сродни права. Всяка преработка на материалите, поместени в сайта е в нарушение на Закона за защита на авторските права и Закона за марките и географските означения. Вие нямате право без изрично резрешение от страна на Евростил 2003 ЕООД , да размножавате и разпространявате, публикувате или използвате по друг комерсиален начин изброените по-горе текстови, снимкови и др. материали, дизайн и софтуер на интернет страницата. Комерсиалната им употреба е в нарушение на авторските права и едноименния закон. Тя подлежи на санкциониране и е наказуема по силата на Закона за административните нарушения и наказания.
Ползването на информацията поместена в интернет страницата е изцяло на Ваша отговорност. Не гарантираме, че не могат да бъдат нанесени щети на Вашия компютър вследствие на вируси или други компоненти, намиращи се на сървъра, на който е качена Интернет страницата.

3. Условия за обработка и защита на личните данни
При разглеждане, пазаруване или използване по друг начин на интернет страницата www.gav-bulgaria.com , Вие приематe практиките и условията, изписани по-долу. Затова, моля прочетете ги внимателно!
Екипът на   из Евростил 2003 ЕООД  ползва два вида данни – лични (напр. име, адрес, телефон, e-mail и т.н) и нелични (напр. IP адрес, тип на браузъра, чрез който е отворена интернет страницата и т.н.). Неличните данни получаваме чрез т.нар. и съхранявани на Вашия компютър „бисквитки” (cookies), които ни позволяват да следим броя и типа посещения на сайта. Личните данни, които въвеждате в процеса на регистрация и поръчка на даден продукт ни служат за обслужването Ви като клиент. Те са конфиденциални и технически защитени.
Екипът на  Евростил 2003 ЕООД  уважава и осъзнава важността на запазване поверителността на Вашите лични данни. Ето защо, не продаваме, не отдаваме и не разкриваме Вашите лични данни на трети лица. Подобно нарушение е наказуемо по силата на Закона за защита на личните данни.
Евростил 2003 ЕООД  използва личните Ви данни единствено за реализиране на поръчката, доставка на поръчаните продукти и обратна връзка с Вас. Електронната Ви поща може да бъде използвана още с цел да Ви информираме за текущи промоции или да отправим други съобщения до Вас. Ако не желаете да получавате известия от подобен тип, моля информирайте ни като се свържете с нас.

 

ЕВРОСТИЛ 2003 © 2018

Всички права са запазени