Категории

bamax

Закупените от Вас артикули, подготвени изпратени от собственика на www.gav-bulgaria.com ще пътуват на преференциални цени на доставка (с начислена 20% отстъпка).

BGtop

Последно от блога ни..

14/09/2018

1. Кога се сменя пресостат на въздушен компресор:

По принцип действието на пресостата е да включва и изключва електрическия мотор на въздушния компресор при достигането на определено налягане.

20/03/2018

Начинаещият потребител на въздух под налягане задължително трябва да знае, че при работата на компресора се отделя конденз. През зимата, както и през по-хладните месеци се отделя по-голямо количество. Това е неизбежно физично явление, което се получава в следствие на нагнетяването на горещ въздух от компресорната помпа с температура понякога около 100 С, в по-хладния въздух на ресивъра (бутилката).

26/05/2017

Когато изчерпаме възможностите за поправка на старата въздушна помпа (за по-кратко ще я наричаме "глава") и компресора ни трябва спешно е необходимо закупуването на нова.

Запомнете:

 

При избор на нова глава, когато не знаете параметрите на старата, най-важното е да видите параметрите на електр. двигател.

- монофазен или трифазен;

- kW или Hp

- колко е външния диаметър на шайбата на ел.двигателя.

13/04/2017

 

Няколко съвета как сами можете да направите лек ремонт при проблем с компресора:

1. Ако компресорът работи, но не вдига повече от 4-5bar:

06/03/2017

Когато избирате бутален компресор е важно да обърнете внимание на дебита , а не толкова на налягането и обема на ресивъра / бутилката/. Дебитът, който е отбелязан в каталога за литри в минута е входящ въздух, а за инструментите, които използваме трябва да определим изходящия въздух на компресора .

28/02/2017

Това е първия въпрос, който изниква, когато решим да използваме въздух.

Първо проверете дебита, който изисква Вашия инструмент.

 

ЕВРОСТИЛ 2003 © 2018

Всички права са запазени